Barcelona si Real Madrid, mai iuti decat rapidul Bucuresti-Constanta


Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2012 13:47
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2011 15:29
Categorie: Stiri Sport
Xavi Hernandez

Barcelona si Real Madrid s-au dovedit in meciul de ieri, din semifinalele Ligii Campionilor, una dintre partidele slabe ale celor doua combatante, mai iuti decat trenul rapid care circula pe distanta Bucuresti-Constanta. Asta arata statisticile UEFA

Potrivit Mediafax, un tren rapid parcurge distanta de la Bucuresti la Constanta, adica 225 de kilometri, in aproximativ patru ore, adica 240 de minute.  Adica "fuge" cu o viteza aproximativa de 56 de km/h. Asta in conditiile in care nu are niciun minut de intarziere, ceea ce nu se prea intampla.

Barcelona, echipa calificata in finala de pe Wembley, a alergat in 90 de minute, 103 kilometri si jumatate, dupa statisticile UEFA. La un calcul simplu, ar rezulta ca echipa spaniola ar fi avut o viteza de 69 de kilometri pe ora.

Jucatorul care a alergat cel mai mult in acest meci a fost Xavi Hernandez, 11.417 metri. Cu aproape jumatate de kilometru mai mult decat distanta pe care Romania a reusit anul trecut sa o transforme in autostrazi.

Afla la ce distanta ar fi intrecut si madrilenii rapidul Bucuresti - Constanta, dar si cat au alergat Barcelona si Real Madrid marti seara comparativ cu numarul de kilometri de autostrada care au fost construiti in Romania de la Revolutie pe www.mediafax.ro.

Sursa: Mediafax

Barca ii cauta inlocuitor lui Abidal. Radu Stefan, pe lista catalanilor
CE GAFA! AS a modificat o poza pentru a arata ca Barca a inscris din ofsaid
Top 10 cele mai populare echipe de pe Facebook. Barcelona e pe 2
VIDEO PROTVPLUS.RO