Armstrong a postat o imagine in care e alaturi de cele 7 tricouri galbene din Turul Frantei. FOTO


Ultimul update: Miercuri 14 Noiembrie 2012 06:47
Data publicarii: Duminica 11 Noiembrie 2012 17:38
Categorie: Stiri Sport
Lance Armstrong

Lance Armstrong a postat, sambata, pe Twitter, o fotografie in care apare intins pe o canapea, iar pe peretele alaturat sunt cele sapte tricouri galbene din editiile Turului Frantei castigate de el, succese retrase apoi pentru dopaj, informeaza AFP.

Alaturi de fotografie, Armstrong a mentionat: "Am revenit la Austin si stau intins". Mesajul sportivului a fost vizualizat pana la aceasta ora de peste 139.000 persoane.

Fotografia a suscitat numeroase comentarii, parerile fiind impartite intre fanii lui Armstrong si criticii acestuia, care l-au insultat pentru acest gest provocator. In data de 23 octombrie, Lance Armstrong a scos din biografia sa de pe Twitter referirea la cele sapte victorii in Turul Frantei, la cateva ore dupa ce Uniunea Ciclista Internationala a confirmat anularea palmaresului sportivului din august 1998 pana in prezent.

La 10 octombrie, Agentia Americana Antidoping (Usada) a publicat un raport de 202 pagini, insotit de 1.000 de pagini de marturii si cercetari, in care denunta sistemul de dopaj pus la punct de Lance Armstrong.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO