Tot mai multi romani vor s-o adopte pe fetita abandonata intr-un bloc

16-09-2009 00:00


N-a avut noroc de mama ei, care a abandonat-o in Bucuresti, la numai o luna, dar multe alte femei isi doresc din tot sufletul sa o creasca. Sirul oamenilor impresionati de Ioana, fetita gasita intr-o scara de bloc, creste in fiecare zi.


Micuta Ioana a emotionat o tara intreaga. In ultimele doua zile, foarte multi oameni s-au indragostit de ochii ei albastri si vor din tot sufletul sa ii ofere un camin. O femeie din Targu Neamt este dispusa sa o ia oricand acasa.

Iar undeva, in judetul Dambovita, o alta doamna a simtit ca si ea ar putea sa ii faca Ioanei viata frumoasa. Mai are acasa un baiat de 16 ani.

Pe de alta parte, primarul Neculai Ontanu are un alt tip de mesaj. O indeamna pe cea care i-a dat viata bebelusului sa se intoarca. Ii promite femeii un loc de munca si un acoperis, fara ca nimeni sa afle cine este ea cu adevarat.

In situatia in care in urmatoarele trei luni mama naturala nu isi face aparitia, Ioana poate fi luata de altcineva. Drumul este, insa, unul lung: la noi, o adoptie dureaza, in medie, un an si jumatate.

In acest moment, este greu de spus ce se va intampla cu fetita. Oricum, este bine ingrijita de asistentele de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului, iar duminica va fi botezata.

Tags: abandonuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO