Terapia Ana Aslan, pentru care romanii trebuie sa astepte si cinci luni, a fost copiata de japonezi

Dată publicare: 26-09-2011 17:43
Dată actualizare: 05-05-2012 20:29


Tratamentele de minune pe care le-a facut celebre Ana Aslan ar putea sa ii ajute si pe varstnicii din alte orase ale tarii. Dar, pentru asta, si Ministerul Sanatatii ar trebui sa se implice.

Institutul de la Otopeni este in acest moment sufocat de pacienti, iar listele de asteptare se intind pe cinci luni. Singura solutie ar fi infiintarea de noi centre.

Elena Negreanu este extrem de vioaie, desi are 83 de ani. E deja la a doua cura de tratament cu terapia Ana Aslan, intr-un an de zile. Ne-a primit in apartamentul pe care il ocupa in institutul de la Otopeni, pentru care plateste impreuna cu fiica sa 45 de lei pe zi.

8.000 de oameni vin sa caute aici elixirul tineretii an de an. Dupa cateva cure cu Gerovital si niste terapii complementare, multi spun ca au renascut.

Dupa doi ani de reparatii, institutul arata civilizat, ca sa nu mai spunem ca programarile sunt facute pana la sfarsitul anului.

O noapte de cazare costa intre 25 si 45 de lei, in functie de confortul oferit. Adica o retea de policlinici unde pot fi aplicate in ambulatoriu terapiile Anei Aslan. Terapii care de ani buni ii ajuta in lupa cu imbatranirea pe japonezi, care au copiat modelul nostru.

Tags: ana aslan,


VIDEO PROTVPLUS.RO