Surpriza pentru calatorii de la metrou. Statiile din Capitala au vibrat pe acordurile lui Vivaldi, Beethoven sau Mozart

10-11-2014 18:14


In locul unde nu patrunde niciodata lumina zilei, muzica clasica a reusit sa aduca bucurie pe chipurile oamenilor.

Statiile de metrou din Capitala au vibrat pe acordurile lui Vivaldi, Beethoven sau Mozart, iar calatorii au gustat din frumusetea artei de toate felurile.

"Festivalul de muzica clasica la metrou" a inceput cand pasii grabiti ai oamenilor s-au oprit pentru a face loc piruetelor facute de balerine.

Calatorii care au trecut prin statiile centrale ale metroului bucurestean au avut parte de strop de cultura pura, asa cum nu prea au cum sa gaseasca intre peretii gri de la metrou.

Muzica lui Tchaikovsky,  Debussy sau Ravel, interpretata de qvartetul sonore, i-a trimis pe trecatorii din piata victoriei intr-o stare de visare.

Oricat de obosit ai fi, nu ai cum sa nu te opresti si sa te bucuri de muzica frumoasa a lui Ravel. Asa au facut multi oameni care au plecat acasa poate cu gandul ca exista parti frumoase si dupa o zi obositoare de serviciu.

Dupa show-ul oferit de qvartet, tot in statia Victoriei, o balerina i-a fermecat pe cei prezenti. In paralel, la Piata Unirii 2, baritonul Alexandru Constantin si soprana Alexandra Stirban au oferit si ei un spectacol de neuitat.

Vocile lor s-au imbinat perfect cu culorile afisate pe plansa de pictorita Elena Petre.

Festivalul "Muzica clasica la metrou", ajuns la a 3-a editie, este organizat de Organizatia Arta Nu Musca si va incanta calatorii metroului bucurestean pana sambata.

Tags: metrou, arta,

VIDEO PROTVPLUS.RO