Secretul unui an reusit? O masa copioasa in noaptea de Revelion!
Tot ce e mai bun se pune pe masa in noaptea de Revelion, pentru ca fiecare zi din anul ce vine sa fie bogata si plina de bucurie.
La Lugoj, de cand cu italienii care s-au instalat in zona, au dat si ai nostri de gustul preparatelor din Peninsula. Asa ca se cauta crema de trufe, pastele umplute cu flori de dovleac, dar si un prosciuto tinut la uscat 30 de luni.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
O masa de sase persoane cu asemenea delicatese nu costa mai mult de 300 de lei. Merita, pentru impresie, spun gazdele.
La Marginimea Sibiului, ultimele trei zile a fost tranzitul produselor traditionale, de la sat la oras. Cele cumparate de la tara sunt 100% naturala.
Sunt inca destule familii pentru care odihna e mai importanta ca tevatura din bucatarie. Asa ca suna direct la firmele de catering. E drept, nu la fel de des ca in alti ani.
Orientativ, un platou cu bunatati romanesti costa intre 100 si 200 de lei. Cel cu fineturi pe baza de fructe de mare ajunge la 400. Comenzile sunt livrate cu citeva ore inainte de Revelion.
Vezi aici retete pentru masa de Revelion! Propune si tu una!