Se cauta un criminal! Cel care a ucis-o pe asistenta din Focsani

Ultima actualizare: 06-07-2012 19:58

Asasinul care a ucis-o aparent fara motiv pe asistenta medicala din Focsani in cabinetul ei este greu de gasit, spun anchetatorii. Procurorii au audiat zece oameni care semanau cu descrierea facuta de victima, inainte sa-si dea sufletul, dar... degeaba.

Toate cele zece persoane audiate aveau alibiuri, asa ca procurorii mai au de cautat.

Audierile nu mai contenesc de aproape 24 de ore, dar fara rezultat. Toti cei care seamana cu individul cautat, varsta pana in 30 de ani, 1,70-1,75 metri inaltime, par saten, cu cercel in spranceana, sunt intrebati ce au facut miercuri seara.

Cele mai dese alibiuri sunt "eram acasa ori la serviciu" si toate s-au confirmat. Ancheta este ingreunata si de faptul ca nu se poate face un portret robot al asasinului, pentru ca victima n-a mai trait ca sa il descrie amanuntit.

Anchetatorii au primit totusi un ajutor neasteptat. Lama plina de sange a unui cutit a fost descoperita la mica distanta de locul crimei.

Exista mai multe ipoteze. Ucigasul fie si-a iesit din minti cand a vrut sa faca o radiografie si a fost refuzat de asistenta, fie venise cu gandul sa ia banii incasati de femeie.

Medicul care i-a acordat primul ajutor victimei in varsta de 66 de ani isi aminteste ca aceasta i-a marturisit cu ultimele puteri ca agresorul ii mai intrase o data in cabinet.

Silvia Chirila face parte dintr-o lista mai lunga de cadre medicale atacate. Luna aceasta, in Bucuresti, inca o asistenta si o doctorita au fost agresate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO