Scoala Lauder - Reut din Capitală are un sediu nou: o clădire restaurată din cartierul evreiesc

Dată publicare: 12-09-2018 17:27
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Scoala Lauder - Reut din Capitală şi-a deschis porţile pentru noul an şcolar. Festivitatea de deschidere a avut o importanţă deosebită pentru elevii de liceu, care au intrat azi, pentru prima dată, în noua clădire a şcolii.

Vor studia în laboratoare ultra-dotate şi vor avea în permanenţă la dispoziţie sprijinul unui psiholog, aşa cum se întâmplă la şcolile din străinătate.

Grădiniţă, scoala gimnaziala şi liceul Complexului Educaţional Lauder - Reut şi-au primit elevii într-o atmosferă de sărbătoare.

Vedeta zilei a fost liceul, care, începând de azi, se va bucura de o clădire restaurată din cartierul evreiesc, trasformata într-o şcoală modernă. Liceenii înscrişi aici se simt privilegiaţi.

Cursurile de debate se vor desfăşura într-un spaţiu special amenajat.

Laboratoarele de chimie, fizică sau informatică sunt dotate cu mobilier şi aparatură de ultima generaţie. Iar cabinetul psihologului şcolii este un spaţiu prietenos, deschis permanent elevilor.

La festivitate a fost prezent şi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Doi dintre nepoţii săi sunt înscrişi la grădiniţă Lauder -Reut.


VIDEO PROTVPLUS.RO