Scandal la Galati! Pensionarii, amenintati de sotia deputatului M. Toader

10-12-2010 00:00


Aproximativ 50 de persoane care fac parte din asociatii ale pensionarilor au protestat in fata sediului PDL Galati. Sotia liderului organizatiei, care este avocata, i-a amenintat pe manifestanti ca-i da in judecata.

Pensionarii sunt nemultumiti de decizia Guvernului prin care, de la 1 ianuarie, persoanele care au pensii de peste 740 de lei vor plati CASS de 5,5%.

Sotia liderului PDL Galati, avocata Domnica Toader, a iesit in fata protestatarilor si i-a amenintat ca ii va da in judecata daca vor continua sa-i jigneasca sotul, pe deputatul Mircea Toader.

Pensionarii nu s-au lasat intimidat si i-au strigat acesteia ca nu reprezinta pe nimeni si ca ar trebui sa plece de acolo. Ei au cerut ca, in fata lor, sa vina chiar sotul ei, Mircea Toader.

Pana la urma, avocata Domnica Toader a plecat, iar o delegatie de trei pensionari a intrat la discutii cu Mircea Toader.

In timpul scandalului, pensionarii au infipt in gardul sediului PDL, ceea ce, spun ei, va fi masa lor de Craciun - muraturi si o mamaliga.

VIDEO PROTVPLUS.RO