Românii s-au întors în magazine în a doua zi din an. Au luat globuri reduse cu 2 lei

Dată publicare: 02-01-2019 19:03
Dată actualizare: 02-01-2019 20:11


A doua zi din an este potrivită şi pentru alimentarea frigiderului, şi-au spus cei care au ajuns în magazine.

De data aceasta, şi-au umplut coşurile cu fructe, legume şi multă apă, în timp ce carnea a rămas în galantare. Alţii au profitat de oferte şi au cumpărat la reducere produse de sezon - cozonaci şi, de ce nu, globuri.

După un maraton culinar de Crăciun şi Revelion, clienţii s-au întors la cumpărături, cu ochii aţinti spre ''ceva usor'' de mâncat. Iar peştele a fost prima alegere.

Cumpărător: ''Păstrăv şi nişte căpăţâni de peşte, de somon, pentru ciorbă, şi lămai pentru dressing''.

Alţii, ca să mănânce cât mai proaspăt, şi-au ales peştele din acvarii. Iată ce a pus în coş un domn.

Chinez: ''Crap, e viu, să fie un kil jumate, o bucată, o porţie. Peşte şi legume... asta mâncăm de obicei.''

Mulţi căutau legume şi fructe.

Cumpărător: ''Cât mai multe legume ca la carne cât s-a mâncat... legumele nici nu se simţeau. O săptămână-doua, să ne revenim!''

Din meniul de ''revenire'' după sărbători nu lipsesc verdeţurile şi salata, care s-au vândut cu lăzile. Iar coşurile s-au umplut şi cu fructe şi apă.

Cumpărătoare: ''Eu sunt mai vegetariană oricum: alimentaţie mai uşoară, un iaurt, probiotic, legume, fructe, o mâncare gătită în casă, fără prea multe amestecuri.''

De altfel, nutriţioniştii recomandă ca, cel puţin o perioadă, să nu combinăm carne cu brânzeturi şi să ne ferim de făinoase.

Ciorbele din legume, supele, dar şi ceva carne de pui ori peste formează un meniu uşor de digerat după mesele grele de sărbători. Şi un truc la îndemână - dacă vreţi să slăbiţi mai rapid, ardeiul iute ajuta la arderea grăsimilor.

Şi deşi mai sunt 356 de zile până la următorul Crăciun, câţiva clienţi s-au lăsat ispitiţi de decoraţiunile pentru brad, care sunt la reduceri.

Cumpărătoare: ''Ne pregătim pentru anul care vine şi le mai schimbăm, să fie ceva nou mereu. În loc de 7 sunt 4,99 lei.”

Preţ redus au şi dulciurile de sezon şi cozonacii.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO