Proteste la Serviciul Judetean de Ambulanta Caras Severin

25-08-2010 00:00


Pentru a treia zi la rand angajatii Serviciului Judetean de Ambulanta din Caras Severin au protestat fata de numirea prin sentinta judecatoreasca a unui nou manager.

Inarmati cu vuvuzele si sirene, medicii, asistentele si soferii au facut o galagie de nedescris in curtea Serviciului de Ambulanta. Mai mult decat atat, personalul medical ameninta ca inceteaza complet activitatea daca vechiul manager nu va fi mentinut pe post.

Directoarea, care si-a obtinut dreptul in instanta sa se intoarca pe pozitia ei, nu este dispusa sa cedeze in fata presiunilor facute de angajati.

"Eu nu am de gand sa-mi dau demisia. Oamenii ameninta cu proteste, chiar cu blocarea activitatii. Sper sa nu se ajunga pana aici. Nu cred ca pacientii ar trebui sa sufere", a declarat Daniela Popescu, director numit Ambulanta Caras Severin.

Conducerea DSP Caras Severin a informat Ministerul Sanatatii de conflictul de munca deschis de cei de la ambulanta. In cazul in care activitatea va fi blocata, cei de la DSP spun ca se vor lua masuri drastice impotriva angajatilor.

Tags: proteste,

VIDEO PROTVPLUS.RO