Si-a luat cu el o masa, doua scaune si s-a asezat in mijlocul unei intersectii aglomerate. Protest inedit la Timisoara

01-05-2015 14:08


protest Timisoara

Picnic inedit vineri dimineata, la Timisoara, unde un barbat si fetita lui de patru ani s-au instalat confortabil chiar intr-o intersectie din centrul orasului.

Omul a adus cu el o masa si doua scaune pliante, iar din ghiozdan a scos cateva clatite, fructe si apa. Prin gestul sau, barbatul a vrut sa atraga atentia primariei ca sensul giratoriu renovat de curand mai mult incurca circulatia, decat ii ajuta pe soferi. In plus, pe spatiul verde cresc numai buruieni.

"Aici am venit doar cu desertul. Clatite facute de mama, fructe, mere, pere. Apa, sa ne hidratam si biscuiti", explica barbatul "meniul".

Barbatul din Timisoara a ales sa protesteze chiar de Ziua Muncii, in mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate intersectii din oras.

Adrian Striban, protestatar: "Eu sunt un fan al berii si al carnii: sunt carnivor. Am ales ziua de astazi sa las berea si carnea deoparte pentru protest. Poate se indupleca autoritatile."

Omul locuieste in zona si este deranjat de faptul ca in sensul giratoriu, in locul jardinierelor de flori, cresc scaietii. A ales sa protesteze fara sa-i deranjeze pe vecinii sai si nici pe agentii de la politia locala.

Adrian Striban: "Am iesit la iarba verde, nu vad de ce i-ar deranja. Mai degraba sa-i deranjeze scaietii care sunt aici. Galagie nu fac, n-am bauturi spirtoase. Ori merg in parc, ori vin aici, e acelasi lucru."

Localnicii s-au amuzat de initiativa barbatului. "O idee originala. Nu stiu cat e de buna, in loc sa iasa la iarba verde, sa respire aer curat. Toti avem cate o pasarica", spune un barbat.

Prin acest protest, timisoreanul a vrut sa impulsioneze primaria astfel incat cei care se ocupa de infrumusetarea orasului sa isi ia misiunea in serios.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO