Programul de lucru al bugetarilor a fost modificat de premier. Toti vor lucra intre aceleasi ore


Ultimul update: Miercuri 15 August 2012 14:44
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2012 15:28
Categorie: Stiri Sociale
Mihai Razvan Ungureanu

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, ca prin circulara emisa de Secretariatul General al Guvernului privind respectarea de catre bugetari a orarului 8.00 - 16.00 s-au unificat programele de lucru.

Intrebat daca a dispus ca bugetarii sa lucreze mai mult de acum incolo, Ungureanu a raspuns printr-o alta intrebare: "Ce inseamna mai mult, doamna? Exista un program fix de la 8.00 la 16.00".

Solicitat sa comenteze faptul ca de la Secretariatul General al Guvernului a plecat o circulara catre ministere care prevede ca bugetarii sa respecte programul de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, Ungureanu a spus ca, prin aceasta circulara, s-au unificat programele de lucru in institutiile din administratia centrala.

Poarta scutece si beau din biberon. Adevaruri SOCANTE despre elevii din ziua de astazi

El a negat ca respectiva circulara ar fi fost emisa pentru ca ar fi constatat ca bugetarii nu respecta programul de lucru stabilit pentru intervalul 8.00-16.00.

"Pur si simplu am unificat programele de lucru in toate institutiile administratiei centrale. Asta este tot. Nu este absolut nicio alta problema. Cred, de fapt, ca intr-adevar ceea ce conteaza este ca timpul de lucru legal de la 8.00 la 16.00 sa fie folosit cat mai bine. Asta este totul", a spus Ungureanu.

Secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila, a anuntat, sambata, ca programul de lucru al ministerelor, prefecturilor si institutiilor deconcentrate din tara va fi armonizat, incepand de luni, iar activitatea acestora se va desfasura intre orele 8.00 si 16.00, la solicitarea premierului.

Dezsi Attila a mentionat ca premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut armonizarea programului de lucru al ministerelor, prefecturilor si institutiilor deconcentrate ale statului.

"Incepand de luni, programul tuturor autoritatilor publice centrale va fi intre orele 8.00-16.00, in conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru ca autoritatile centrale aveau programe diferite: unii incepeau la ora 9.00, unii la 8.30, altii la ora 8.00. Este o hotarare buna pentru ca programul trebuie sa fie unitar la nivelul autoritatilor centrale si la nivelul reprezentarii din teritoriu, la prefecturi", a declarat Dezsi.

El a afirmat ca din punctul de vedere al activitatii si al colaborarii intre institutii este esential ca fiecare minut sa fie bine gestionat.

Sursa: Mediafax

Ungureanu: Guvernul va face un punct de vedere foarte consistent referitor la ACTA
Ungureanu, interesat de deszapezirea de la Guvern si din Iasi, unde stau parintii sai
Premierul Ungureanu l-a demis pe directorul Transelectrica pentru proasta comunicare
VIDEO PROTVPLUS.RO