Preparatele pe care le puteti gasi la targul din parcul IOR. "Incercam sa aducem Vama Veche la Bucuresti"
Nu trebuie sa ii compatimim pe cei care raman in Bucuresti de 1 mai.
In parcul IOR, tocmai s-a deschis un targ destinat pofticiosilor. Numai vineri seara, s-au rumenit pe gratare 10.000 de mici. Iar bucatarii au adus pe plita incinsa si gustul marii - creveti, calamari sau caracatite.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
Ca o mare bucatarie in aer liber - asa arata vineri seara targul, care si-a intampinat clientii cu un adevarat festival al aromelor. Nu mai putin de 10 mii de mici au ajuns pe gratare. Si nu au fost crutate nici frigaruile de pui sau hamsia.
Ispita a fost pe masura ofertei. E drept, clientii nu au putut gusta chiar din toate, dar nu au plecat flamanzi.
Barbat: "Micul romanesc, cel mai bun!"
Barbat: "O frigaruie cu mamaliguta."
Femeie: "Micii cu mustar, asta vrea, iar eu vreau hamsie. Asta poftesc."
Comerciant: "Incercam sa aducem Vama Veche la Bucuresti. Guvizi, frigarui de cod, midii, rapane, calamari, creveti, tentacule de caracatita. Aici avem zargan."
Unii s-au hotarat cu greu. Cei care nu au imbiat clientii cu fripturi bine rumenite, mici sau peste i-au ademeneit cu gogosi, prajituri si dulciuri facute in casa.
Comerciant: "Ii asteptam cu produse traditionale dobrogene, placinta cu dovleac, visine, mere."
Comerciant: "Arivenci moldovenesti, branza dulce, branza sarata."
Comercianta: "Avem ciocolata fara zahar, placintuta de casa, un sirop de casa natural."
Cea de-a treia editie a Targului traditional, organizat in Parcul IOR din Capitala, se incheie luni seara.