Pacientul de 360 kg isi doreste o viata normala! A slabit 15 kg in 5 zile

30-05-2010 00:00


Atat de tare isi doreste cel mai greu barbat din Romania sa duca o viata normala, incat evolueaza nesperat de bine. La cinci zile de cand a fost internat intr-un spital din Bucuresti, pacientul a scapat deja de 15 kilograme.

551 de kilocalorii pe zi. Nimic in plus nu primeste Cristian. Ciocolata a fost inlocuita cu budinca proteica, iar tocanita de cartofi cu supa crema de asparagus si snack-uri din soia.

Doctorii au planuri mari cu el, mai ales dupa ce au realizat ca avea 360 si nu 340 de kilograme cum au crezut initial. Vor sa il scape in fiecare saptamana de 7 kilograme.

Pacientul recunoaste ca acasa n-ar fi reusit niciodata sa se tina tare. Ce-i drept, il cam sperie un pic gandul ca o sa ramana cu acest regim de bebelus ani de zile dupa operatie.

200 din cele peste 360 de kilograme sunt repartizate doar in zona abdominala. Medicii i-au adaptat si un program de gimnastica. Au apropiat doua paturi si zilnic, pacientul se ridica in genunchi si pe coate, dupa care este rostogolit de pe o parte pe cealalta.

Tags: diete, obezitate,

VIDEO PROTVPLUS.RO