Oradea, paralizata de o furtuna puternica!

Dată publicare: 12-08-2009 00:00
Dată actualizare: 16-10-2012 06:05


Oradea, paralizata de o furtuna puternica!...
Oradea, paralizata de o furtuna puternica!...

UPDATE: Strazile aratau ca niste lacuri de acumulare pe care au plutit in deriva zeci de masini. Circulatia a fost astfel paralizata, iar oamenii au sunat disperati la 112.

In imaginile trimise de mai multi utilizatori ai www.stirileprotv.ro se poate vedea cum zeci de strazi au fost inundate, iar masinile mergeau cu greu prin apa foarte mare.

Furtuna a venit din senin, povestesc extrem de speriati oamenii. A inceput sa ploua cu galeata si nu mai vedeai la o arucatura de bat in fata masinii. Intr-un final, apa s-a napustit pe strazi.

Surprinsi de vijelie, multi soferi au ramas zeci de minute in masinile pe care le-au parcat la intamplare. Zeci de militari au fost trimisi in tot orasul, ca sa ii ajute localnicii ajunsi la nevoie. In anumite zone, subsolurile locuintelor, magazinelor sau institutiilor au fost inundate.

Dupa o ora, viata a revenit la normal. Doar tramvaiele s-au urnit cu trei ore intarziere. Politistii au strans aproape 400 de placute de inmatriculare de pe strazi dupa ce au fost smulse de torente.

Nu numai autoturismele au avut de suferit, ci si transportul in comun. Tramvaiele au fost blocate timp de aproape trei ore.

Tags: meteo, furtuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO