O adolescenta din Turda si-a facut vecina sa cada de la 3 metri din cauza unui cosmar. "Bine ca a picat pe tine visul"

Ultima actualizare: 04-05-2015 06:55
politie

Poveste stranie la Turda, unde o fata de 16 ani, care credea in vise rele si blesteme, s-a temut ca un cosmar avut peste noapte avea sa se adevereasca daca nu va indrepta piaza rea catre altcineva.

Asa ca a ticluit un plan, in asa fel incat o vecina nevinovata sa fie ranita intr-un accident. A ademenit-o pe femeia naiva pana la etajul casei sale, aflate in constructie, iar de acolo victima a cazut prin planseu, de la 3 metri inaltime, si a suferit o fractura. Ranita e decisa sa faca o plangere la politie, imediat dupa externare.

Cele doua familii din Turda se cunosc de multa vreme. Pana acum intre vecini nu au fost probleme insa fata de 16 ani a visat intr-o noapte un vis urat. Stia, din povestile tiganesti, ca daca va face un rau cuiva in realitate, atunci visul nu se va adeveri si ea nu va pati nimic rau. Zis si facut: si-a rugat vecina sa ii duca o galeata de gunoi din mansarda la ghena, si pentru asta o sa-i dea o ciocolata si un leu.

Femeia de 36 de ani nu a banuit ca i se intinde o capcana. Mama victimei povesteste: "A zis Stanca, hai sus, sa iei gunoiul, si fata a zis ca nu se urca sus, ca ii este frica. Nu, nu, hai sus, ca iti dau o ciocolata. Fata s-a dus in casa - are o camera care nu-i podita - ea razand in spatele ei a zis Stanca, du-te, ia galeata si atunci fata s-a aplecat si a cazut in casa dedesubt".

Cu o fractura la glezna, femeia a cerut cu disperare ajutor, si abia atunci a vazut cu surpriza si amaraciune ca fetiscana de 16 ani radea de toata intamplarea. " Zice, bine c-o cazut pe tine visul”, spune victima. Ea a fost transportata la spital unde medicii au constatat ca are nevoie de operatie.

Familia ei e hotarata sa depuna plangere impotriva vecinei. Insa nu isi doreste sa ajunga cineva dupa gratii. Adolescenta risca sa fie amendata pentru vatamare corporala. Familia femeii care a cazut de la etaj doreste doar sa primeasca, drept daune morale, banii pe care i-a cheltuit in spital, pentru ingrijirea ranitei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO