Nu ai chef sa gatesti de sarbatori? Vezi cat te costa la firma de catering
Dupa un an de munca, se pare ca doamnele nu mai au puterea sau placearea sa stea in bucatarie si de sarbatori. Restaurantele si firmele de catering au comenzi acum cat n-au avut de cand a inceput criza.
Preturile incep de la 30 de lei de persoana, pentru un meniu cu patru feluri. In plus, firmele promit si discretie, pentru ca musafirii sa nu afle ca doamna casei nu s-a ocupat cu gatitul.
La Timisoara, perioda sarbatorilor de iarna este o adevarata mana cereasca pentru agentiile de catering. Telefonele suna in continuu de dimineata pana seara.
Si la Constanta, bucatariile firmelor de catering dau in clocot. Iar meniurile pregatite de maestrii bucatari sunt foarte tentante: o masa de Craciun pentru 10 persoane cu aperitive din porc, sarmalute, piftie, friptura, salata si cozonac costa in jur de 300 de lei.
Mai in gluma, mai in serios, firmele de catering propun meniuri "personalizate", pentru ca invitatii sa creada ca mancarurile au fost gatite de gazda - pot face bucate afumate sau usor arse...