Motociclisti si soferi, demonstratii de curaj pe apele inghetate ale raului Mures. "Sunt 25 cm de gheata, nu se sparge"

Ultima actualizare: 12-01-2017 06:57

Apele inghetate ale raului Mures au devenit "teren de joaca" pentru amatorii de senzatii tari. Curajosii s-au aventurat pe gheata cu motocicletele, masinile sau ATV-urile, in cadrul unor demonstratii care i-au tinut pe spectatori cu sufletul la gura.

In timp ce temperaturile au scazut pana la -14 grade Celsius, curajul amatorilor de senzatii tari a crescut. Mai multi temerari s-au aventurat pe apa inghetata a raului Mures cu masini, ATV-uri sau motociclete.

"Aluneca putin, dar foarte bine, este o experienta foarte faina. Ma bucur ca este gheata. E frig tare, dar vara nu putem sa mergem", este entuziasmat un motociclist.

Pentru cursa pe gheata a fost nevoie si de pregatiri speciale.

"Frica are fiecare, dar trebuie sa trecem peste asta. Ne pregatim cu cuie... In fata avem vreo 270, in spate 250- 240. E ger, cam rece, dar trecem si peste asta", spune alt aventurier.

"25 -30 de centimetri de gheata, se poate merge si cu tabul peste ea, nu se sparge. Am asteptat foarte mult programul pe gheata. Din pacate, din cauza vremii nefavorabile, baietii din Bucuresti nu au putut sa ajunga", spune organizatorul evenimentului.

In ciuda frigului, pe margine s-au adunat sute de curiosi, care au privit cu interes spectacolul, dar si cu emotii ca nu cumva gheata sa cedeze sub greutatea bolizilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO