Matrimoniale: 4.000 de romance s-au casatorit in doi ani cu italieni


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 20:53
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Agentiile matrimoniale care intermediaza mariaje intre fetele noastre si barbati cu stare din Occident au o multime de cereri.

De la prima intalnire, doamnele precizeaza ca partenerul trebuie sa le asigure un trai decent si tocmai de aceea ar prefera sa vina din alta tara. Numai in ultimul an, numarul tinerelor care si-au gasit jumatatea in acest fel s-a dublat.

Claudia este convinsa ca numai un barbat din Italia ii poate oferi un viitor fara griji. Ca sa-si gaseasca alesul, a apelat la serviciile unei agentii matrimoniale.
 

La fel a gandit si Mirela. In urma cu patru ani, tot prin intermediul unei agentii matrimoniale l-a cunoscut pe Giovani, un om de afaceri din Torino, in varsta de 50 de ani.

In ultimii ani, mii de romance au spus "Da" in fata altarului alaturi de sotii lor italieni. Pretul succesului? 200 de lei, taxa de inscriere la o agentie matrimoniala.

Romancele sunt constiente ca, in vremuri de criza, dragostea trece prin stomac si... prin buzunare.

Potrivit agentiilor matrimoniale, in ultimii doi ani peste 4.000 de romance s-au casatorit cu italieni. Cele mai multe aveau studii superioare.
 

 

Tags: matrimoniale,

Exclusi de pe site-ul de matrimoniale pentru ca-s grasi! E scandal in SUA
Ceruta in casatorie de 400 de barbati!
Site de matrimoniale pentru animalele rare
VIDEO PROTVPLUS.RO