Masoara-ti IQ-ul si vezi daca esti printre cei mai inteligenti romani. MENSA organizeaza o sesiune de testare in Capitala

Ultima actualizare: 08-06-2017 07:14
Mensa Romania

Mensa Romanania organizeaza o noua sesiune de testare IQ, sambata, 10 iunie 2017, incepand cu ora 11:00.

Sesiunea este gazduita de Colegiul UCECOM “Spiru Haret” Bucuresti (str. Economu Cezarescu, nr 47-59, sector 6), va fi administrata de un proctor acreditat Mensa și folosește formulare de testare standardizate, elaborate de psihologii Mensa.

Rezultatele testarii sunt recunoscute la nivel internațional.

Testul pentru adulți (varsta de peste 16 ani) are 45 de intrebari, la care candidatul trebuie sa raspunda in 20 de minute. Testul pentru copii (varste cuprinse intre 11 și 16 ani) are 25 de intrebari, iar timpul de raspuns este de 15 minute.

Testul utilizeaza matrice progresive Raven, cu intrebari „culture fair”, bazate exclusiv pe imagini și diagrame. Inscrierile se fac online pe mensa-romania.ro. Sesiunea de testare de vara le este dedicata tinerilor care vor sa se inscrie in programe academice (studii / burse / master

/ doctorat) la instituțiile de invațamant din țara și strainatate. Certificatul de eligibilitate Mensa adaugat la dosarul de candidat poate cantari mult la analiza cererilor de inscriere. Toți candidații care obțin un rezultat ce ii plaseaza intre primii 2% cei mai inteligenți oameni vor fi invitați sa se alature celor peste 700 de membri activi ai Mensa Romania.

Mensa - The High IQ Society, fondata la Oxford in 1946, este organizația oamenilor cu coeficient inalt de inteligența. Mensa Romania a fost inființata in 1991 și este afiliata Mensa International cu statut de Full National Mensa.

Mensa Romania le ofera jurnaliștilor oportunitatea unei testari IQ gratuite. Redacțiile sunt invitate sa trimita pana pe 7 iunie numele, data nașterii și adresa de mail a ziariștilor care vor sa participe la aceasta sesiune.

Candidații din mass media vor fi inscriși automat pe lista de testare și vor primi un mesaj de confirmare pe adresa de mail declarata. La intrarea in sala de testare, aceștia trebuie sa prezinte cartea de identitate și legitimația de serviciu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO