Ioana are o sarcina dificila! Are nevoie de ajutorul nostru

Dată publicare: 21-04-2010 00:00
Dată actualizare: 02-05-2012 14:33


Bebelus

Imi doream foarte mult o fetita, dar nu am planuit nimic. Primul nostru copil nascut are un diagnostic care nu ii permite sa fie nici copil si nici adult: osteodistrofie. Are deja un transplant renal, incetinire de crestere, picior congenital stramb.

Nu imi doresc ca al doilea copil pe care il am in burta sa fie unul la fel de chinuit ca primul. Chiar daca deja il iubesc, nu mai vreau sa il vad chinuindu-se.

Sarcina pe care o port acum are risc mare de malformatie genetica. In Romania se pot face doar 3 teste ale lichidului amniotic.

Am obtinut recomandare pentru E112 de la medic, dar nefiind o analiza care se poate face in tara E112 mi-a fost refuzat. Asadar, pentru a fi sigura ca nu aduc pe lume un copil care sa se chinuie sau daca il aduc pe lume, pentru a nu trai primii ani ai lui cu spaima ca oricand ar putea sa i se declanseze boala, am nevoie de 3.000 euro.

Mentionez ca nu am posibilitatea sa imprumut acesti bani de la banca, intrucat am deja un credit, iar banca nu-mi mai da bani.
Singura mea sansa e sa va aplecati putin spre durerea mea, a unei mame care nu vrea sa si vada si al doilea copil chinuit.

Am donat deja un rinicihi primului copil. Celui de-al doilea as vrea sa-i dau sanatate. Trebuie insa sa aflu daca sta in puterea mea.
3.000 euro si o analiza in Belgia e tot ce-mi trebuie la acest moment.

Si e urgent. Mai am doar cateva zile in care trebuie sa fac aceasta analiza.

Cine doreste sa o ajute pe Ioana poate dona bani in contul:

RO68BRDE441SV76563294410 - deschis la BRD, Sucursala Morarilor, pe numele Ioana Ionescu.
 

Sursa: Pro TV

Tags: ajutoare,


VIDEO PROTVPLUS.RO