Inspirati de bulgari, timisorenii au imbracat si ei copacii din oras. Reactia oamenilor strazii cand au vazut hainele

15-01-2016 08:03


Dupa modelul vecinilor bulgari, la Timisoara, zeci de oameni s-au mobilizat ca sa le ofere haine oamenilor strazii intr-un mod inedit.

Au "imbracat" mai multi copaci ,din centrul orasului, iar pe haine au scris, un mesaj pentru sarmani: "Daca ai nevoie, e a ta".

Oamenii inimosi au adus de acasa haine vechi pentru a le oferi celor care au mai multa nevoie de ele. Au infofolit copacii, invitandu-i pe sarmanii din Timisoara sa culeaga articolele de imbracaminte.

Barbat: "Am adus un pulover,un palton, un fular, aici o gecuta , un fular....am scris pe cartoane daca ai nevoie pentru tine,sau daca ai nevoie e a ta."

Actiunea se adreseaza in primul rand celor care traiesc pe strazi si nu au bani sa isi cumpere imbracaminte groasa, atat de necesara in timpul iernii.

Timisorean: "Am zis sa dau din ce am eu si la altii care chiar poate nu au nici unde sa stea."

Altii au preferat sa inmaneze darurile personal. Emotionati, cei incercati de soarta le-au multumit cu lacrimi in ochi. Voluntarii s-au mobilizat pe retelele de socializare.

Om al strazii: "Foarte frumos din partea lor. Multumesc Tatalui Ceresc ca I-a trimis. Vai ce bucuros sunt"

"Am zis sa facem asta pentru ca au nevoie mai ales acum venind o vreme din ce in ce mai rece sigur vor avea nevoie de aceste haine" a spus organizatorul evenimentului, Rovbert Sebesi.

Tinerii vor sa mai organizeze astfel de evenimente pentru ca, spun ei, orice fapta buna este rasplatita la un moment dat.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO