Hotelurile pentru animale, aglomerate la sfarsit de an. La cat poate ajunge o noapte de cazare pentru necuvantatoare

Ultima actualizare: 26-01-2015 07:02

In camere de lux, cu mancare la discretie si program de joaca - asa isi vor petrece sarbatorile, cele mai rasfatate dintre animalute.

Au fost lasate la hotel de proprietarii lor care pleaca din oras sau chiar din tara. Locurile, special amenajate pentru necuvantatoare sunt deja pline, iar patronii se bucura de cea mai profitabila perioada a anului. O noapte de cazare costa si 100 de lei.

Intr-un hotel de animale de la marginea Capitalei, cazarea cainilor se poate face in tarc, pentru 50 de lei pe noapte sau in propria camera, mobilata. Costurile se dubleaza insa. Musafirii sunt plimbati de 3 ori pe zi, iar mancarea este adusa de acasa.

In plus, in fiecare camera de lux exista si camere de supraveghere. Proprietarii pot vedea de oriunde ar fi ce fac prietenii lor.

Viola, un labrador foarte prietenos, isi va petrece sarbatorile intr-o camera VIP. Parintii sunt plecati in concediu, iar pentru rasfatul ei vor plati 700 de lei.

"Incercam sa imitam cat mai mult traiul de acasa. De aceea avem si canapele, de aceea avem si noptiere, ideea e sa se simta cainele cat mai confortabil. Daca este un caine de apartament, ar fi prea mare schimbarea sa il mutam intr-un tarc.", spune managerul unei astfel de pensiuni.

Si pisicile au spatiul lor, pentru 90 de lei pe noapte.

Am gasit astfel de pensiuni si la Cluj.

Iulia Lazar, managerul pensiunii de animale: "De obicei de sarbatori, Craciun, Pasti si vara, in vacante, este plin."

Tocmai de aceea, daca pentru Craciun e tarziu, nu ar strica sa faceti din vreme rezervarile macar pentru Revelion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO