Hotelul Triumf, una dintre cladirile emblematice ale Capitalei, ar putea fi noul sediu al DNA. Cat valoreaza imobilul

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

Guvernul a scos cladirea de pe lista imobilelor RA-APPS puse la vanzare. Potrivit unor surse, Directia Nationala Anticoruptie ar fi interesata sa-si mute sediul in cladirea monument istoric.

DNA are in prezent sediu langa parcul Cismigiu. Cladirea actuala are aproximatv 6000 de metri patrati si 90 de camere. Hotelul Triumf are tot 6000 de metri patrati si cam acelasi numar de incaperi. Deocamdata, nu se stie daca DNA isi va muta sediul sau il va pastra si pe cel vechi.

Oricum, hotelul trebuie renovat si probabil vor fi necesare modificari interioare daca ne gandim ca fiecare camera are propria baie.

RA-APPS a incercat de mai multe ori, fara succes, sa vanda hotelul Triumf. Proprietatea se afla pe bulevardul Kiseleff, intr-o zona de ambasade si vile scumpe, unde isi au sediul si mai multe paritide politice importante.

Ultima data, RA-APPS a incercat sa il vanda cu 24 de milioane de euro, insa nu au fost doritori. Hotelul Triumf are si o curte de 15.000 de metri patrati cu terasa, doua terenuri de tenis si parcare. Cladirea a fost ridicata in 1935 de acelasi arhitect care a proiectat si Arcul de Triumf.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO