Fetita nou-nascuta, abandonata in spitalul din Zarnesti

Ultima actualizare: 16-10-2012 02:15

Se spune ca in preajma Craciunului, oamenii sunt mai buni, mai intelegatori si, nu in ultimul rand, pusi pe fapte bune. Si totusi, o femeie a avut inima sa isi abandoneze pruncul, pe holurile spitalului din Zarnesti


Bebelusul, frumos foc, a fost gasit de un pacient. Este vorba despre o fetita, careia medicii i-au spus, din prima secunda, Cristina. 

Micuta a fost gasita joi seara, pe o bancuta de la etajul al doilea al spitalului din Zarnesti. Era infasurata intr-un cearsaf si intr-o patura, iar medicii spun ca este al treilea copilas gasit, in ultimii 3 ani, abandonat pe acea bancuta. 

Ca si ceilalti doi, fetita este sanatoasa tun, spun cei care au ingrijit-o. A fost nascuta, cel mai probabil, acasa - cordonul ombilical ii fusese smuls. 

Politistii incearca acum sa o gaseasca pe mama, iar autoritatile vor sa o consilieze, ca sa o primeasca inapoi. In caz contrar, vor fi cautati parinti adoptivi. 

Fetita a fost dusa de urgenta la maternitatea din Brasov. Din fericire, este bine.

Cei care o rasfata acum pe Cristina cred ca femeia care a abandonat-o a vrut sa o lase la spital, in ideea ca ramane pe maini bune.

Politia ii roaga pe toti cei care au informatii despre mama Cristinei sa ii ajute sa o gaseasca.

Impresionate de povestea fetitei, doua familii din Constanta si Brasov si-au anuntat deja intentia sa o infieze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO