Facebook, Google si Adobe fac angajari in Romania. Vezi ce cerinte au

20-02-2011 18:10

Angajam romani pasionati de informatica si buni cunoscatori ai limbajului de programare. Anuntul vine de la Facebook, Google si Adobe, care si-au trimis reprezentanti la noi sa recruteze absolventi de facultati.

Au aflat ca sunt foarte bine pregatiti, asa ca le deschid portile.

De pilda, in prezent, 12 conationali sunt colegi cu tanarul miliardar Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Dar cum reteaua de socializare se extinde, ar avea nevoie urgenta de inca 12.

VIDEO. Fa cunostinta cu romanul care lucreaza cot la cot cu Mark Zuckerberg

Andrei, cercetator la celebra retea de socializare, lucreaza de doi ani in Statele Unite, iar recent a fost trimis de companie sa mai aduca specialisti IT din Romania.

"La Facebook, pentru toata lumea mancarea este gratuita. Trei mese pe zi, oricand mananci ce vrei. Cand se naste un copil se dau 3.000 de dolari. Orice angajat primeste un laptop, ultimul model. Poti sa-ti speli hainele la spalatoria companiei", a povestit Andrei Alexandrescu.

S-a integrat rapid si a fost placut impresionat de miliardarul de 26 de ani, fondatorul Facebook: "Mark Zuckenberg, primul lui obiectiv nu este sa faca bani, ceea ce este surpinzator, pentru ca este miliardar. Dupa nume ma cunoaste, am si vorbit in persoana de cateva ori. Este pe lista mea de prieteni, sunt pe lista lui de 896 de prieteni".

Si motorul Google a venit pentru o "cautare" in Romania.

VIDEO. Afla cum te poti angaja la Google si cat ai putea castiga

"Programatori foarte buni, oameni pasionati de calculatoare, care trebuie sa stie foarte bine sa codeze. Pachetul salarial este peste piata din strainatate", a explicat ce cauta Google, Gabriela Dan, agent de recrutare.

Recent si Adobe, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare a softurilor, a anuntat ca face angajari.

Pentru a te angaja la compania Adobe trebuie sa demonstrezi remarcabile aptitudini, nu doar sa ai un dosar gros de studii. Spre deosebire de celelalte companii, cei care vor fi angajati la aceasta, vor lucra din tara.


VIDEO PROTVPLUS.RO