Explicatia halucinanta a mamei care si-a abandonat copiii in parc.Au fost gasiti de un om al strazii

Dată publicare: 15-10-2013 19:21
Dată actualizare: 18-10-2013 06:47


Caz neobisnuit, in Bacau: un bebelus de 9 luni si fratiorul lui, de un an si zece luni, au fost adusi la maternitate de un barbat care a sustinut ca i-a gasit, pur si simplu, intr-un parc.

Abia dupa 36 de ore a aparut si mama lor: o tanara de 17 ani. Sustine ca ar fi plecat doar cateva minute la un chiosc din apropiere ca sa cumpere niste dulciuri, iar cand s-a intors nu i-a mai gasit.

Politia si Protectia copilului o ancheteaza pe femeie, iar pana la o concluzie, cei mici au ramas in grija statului.

Copiii parasiti duminica dimineata de mama lor erau curati si ingrijiti cand au ajuns la maternitate: pruncul, intr-un carucior, si fratiorul mai mare, speriat si confuz, alaturi de el. Mama a aparut abia a doua zi, spre seara, si a dat o explicatie halucinanta.

"Am lipsit cateva minute pana m-am dus la chiosc, nu am facut mai mult de 30 de metri si cand am venit inapoi nu i-am mai gasit. M-am speriat tare", a explicat femeia.

Ea spune ca a lasat bebelusul dormind in carut si pe copilul mai mare pe banca, iar cand s-a intors si nu i-am mai vazut nicaieri, a tot sperat ca ii va gasi de una singura. Intre timp, fratiorii au fost adusi la maternitate de un tanar, ce parea un om al strazii. A lasat copiii pe treptele spitalului, le-a anuntat pe asistente si dus a fost.

Cei de la Protectia copilului i-au dat pe cei doi frati in grija unui asistent maternal. Dupa 36 de ore, a aparut la politie si tanara de 17 ani care a dovedit ca este mama lor prin certificatele de nastere. Ca scuza, a spus ca tatal copiilor a parasit-o recent si, pentru ca ea traieste separat de familie, se descurca destul de greu. Dar ii doreste pe cei mici inapoi, cu orice pret.

Cei de la Protectia copilului iau in calcul ipoteza ca femeia, de fapt, i-a parasit pe copii, dar, dupa o zi si jumatate, s-a razgandit. E posibil ca ea sa fie decazuta din drepturi pentru neglijenta sau abandon.


VIDEO PROTVPLUS.RO