Doneaza si salveaza o viata. Un lector de la Academia de Politie e chinuit de o boala necrutatoare

19-04-2012 23:32


Caz social

Stanciu Daniel, lector in Academia de Politie, trece prin momente dificile, din cauza unei boli necrutatoare. A trebuit sa suporte o operatie dificila, in urma careia i s-a extirpat o tumoare cancerigena localizata pe creier.

Se pare ca suferinta cauzata de complicata interventie chirurgicala a fost zadarnica, deoarece la nici trei luni dupa operatie si in urma sedintelor de radioterapie efectuate postoperator, tumoarea a reaparut la proportiile avute anterior interventiei chirurgicale.

In aceasta situatie va fi necesara efectuarea unei noi interventii medicale, de data asta la Centrul Medical Anadolu din Istanbul , Turcia (www.anadolumedicalcenter.com) sau la Institutul International de Neurostiinta (INI) din Hanovra, Germania (www.ini-hannover.com).

Costurile estimative pentru salvarea lui Daniel sunt de aproximativ 30.000 euro si includ: deplasarea, operatia in sine, tratamentul postoperator, controale si evaluari privind evolutia postoperator, asta in cazul in care nu apar complicatii, asa cum s-a intamplat acum dupa prima operatie.

Veniturile familiei nu pot acoperi aceste costuri nici macar partial, iar despre depozite bancare nici nu poate fi vorba.

Colegii lui Daniel au inceput un demers, in numele lui si al familiei sale (sotia si cei doi copii) prin care sa-i anunte pe toti cei care il cunosc sau care pot sa il ajute, sa contribuie cu sume in bani in masura posibilitatilor fiecaruia.

Cei care doresc sa doneze sume mai mari dar nu isi permit printr-o singura depunere pot depune sume mai mici lunar pana la atingerea sumei pe care si-au propus-o.

Orice fel de ajutor este binevenit deoarece costurile tratamentului se vor extinde pe o perioada destul de intinsa si vor urma si tratamentele si analizele post-operatorii nemaivorbind de complicatiile care pot sa apara oricand la astfel de interventii.

Sumele de bani vor fi depuse in contul numarul RO22BPOS30002643296RONO2, deschis la Bancpost pe numele Stanciu Daniel, in lei, cu specificatia Ajutor umanitar.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO