Cyber Monday sau goana dupa cadou:romanii pot profita de reducerile din SUA

Dată publicare: 26-11-2010 00:00
Dată actualizare: 20-07-2012 02:31


Poftiti la reduceri. In America. Stati linistiti si nu disperati. Ca putem beneficia si noi de ele. Peste Ocean marile magazine incep sa isi prezinte oferta pentru Craciun.

Campania incepe oficial vineri, insa romanii se vor putea alatura nebuniei, pe internet, abia luni, cand incepe "Cyber Monday". Moda a fost preluata si de patru tari europene.

Pe locuri, fiti gata, start! Prima vineri dupa Ziua Recunostintei este vinerea neagra, adica inceputul goanei dupa cadouri. Multi americani s-au pus la rand de joi seara.

Nu e nimic mai rau decat sa ajungi la un magazin si sa afli ca obiectul pe care il cauti nu e in stoc. Incepand cu acest an, Google ofera posibilitatea de a verifica inventarul magazinului local.

Iar acesta este doar inceputul. Dupa Black Friday urmeaza Cyber Monday. Adica de luni campania de sezon se extinde si pe net. Asta inseamna reduceri si mai bune pe site-urile mari. Iar aici avem acces si noi romanii.

Intri pe site, platesti cu cardul sau prin paypal si primesti coletul la posta. Pretul mic de plecare este obligatoriu pentru ca veti adauga costuri de zeci de dolari cu expedierea, taxe vamale pentru anumite produse si TVA.

Nu veti plati astfel de taxe pentru cumparaturi din Germania, Franta, Marea Britanie si Portugalia, tari care participa si ele la Cyber Monday.

In Romania comerciantii online vand anual de 200 de milioane de euro. Cele americane vand doar in ziua deBlack Friday de un miliard. Peste 130 de milioane de americani se estimeaza ca vor ajunge pana la lasarea intunericului la cumparaturi.

Detalii si pe www.incont.ro.


VIDEO PROTVPLUS.RO