Cum au reusit unii romani sa se abtina de la mancare de sarbatori: "Nu ma intereseaza"

Dată publicare: 02-01-2014 20:32
Dată actualizare: 05-01-2014 06:49


Desi poate suna nerealist, au fost, si romani care n-au dat iama in bucate de Craciun sau de Revelion. Sunt putini atenti la sanatatea lor, inclusiv de sarbatori, cand tentatiile culinare sunt foarte mari.

Recunosc ca au gustat din fiecare fel de mancare, dar cu masura. Azi i-am gasit deja la sala de forta sau in piscina.

Pentru ca este inca in vacanta, Dan si-a petrecut dupa-amiaza la un centru spa din Bucuresti, unde s-a bucurat de sauna, jacuzzi si bineinteles piscina. Este foarte relaxat, pentru ca dupa acest Craciun cantarul nu i-a dat o stare de nervozitate: "Am mancat exact cat sa nu adaug nimic la greutatea corporala".

Iar cateva ture de bazin te ajuta intotdeauna sa te simti ca nou.

Oricat de savuros a fost meniul pe la petrecerile la care a participat, si Razvan a stiut ce si cum sa manance astfel incat sa nu isi petreaca urmatoarea luna pe banda de alergat.

''-Care a fost mancarea preferata de sarbatori?

- Nu sunt gurmand, nu ma intereseaza..."

La sala de forta am gasit-o si pe Cristina. Tanara are 21 de ani face tenis de performanta si este obligata sa fie in forma. Si-a propus ca in acest an sa ajunga in primele 100 de jucatoare ale lumii, asa ca se antreneaza zi de zi. Va pleca in cantonament in America, dar acum antrenorul o coordoneaza on-line.

Tocmai de aceea parintii n-au reusit s-o ademeneasca nici de aceasta data cu prea multe bunatati.

Chiar daca nu sunteti sportivi de performanta este bine totusi sa faceti cel putin o jumatate de ora de miscare pe zi. Cei care au probleme cu silueta trebuie sa stie ca alergarea si inotul fac minuni.


VIDEO PROTVPLUS.RO