Concurs de taierea porcului in Timis
Fie ger, fie ninsoare, traditia de Ignat se respecta cu sfintenie. In Timis, gospodari locali, dar si din Serbia si Ungaria au venit sa-si demonstreze maiestria la un concurs de preparare a carnii de porc.
Pentru ca aveau mult de lucru, concurentii s-au strans inca de dimineata la marginea orasului Jimbolia. Au sacrificat porcii si, cu entuziasm si indemanare, s-au apucat de prepararea carnii.
Dand dovada ca nu duc lipsa de imaginatie, alti concurenti au inlocuit ingredientele traditionale pentru pomana porcului.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cand totul a fost pregatit, bucatarii i-au asteptat pe membrii juriului cu mesele pline de bunatati. A contat insa si parerea publicului, iar vizitatorii s-au infruptat cu pofta din delicatesele de Craciun.
Dupa atata munca, atat concurentii, dar si spectatorii s-au mai incalzit cu un pahar de tuica fiarta. Unii insa au exagerat si au ajuns pe patul de spital.
La finalul competitiei culinare, castigatoare a fost declarata o echipa din Romania, care a plecat acasa cu o diploma si un set de cutite, dar si cu felicitari de la rivali.
Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii