Circ intr-o comuna din Dambovita! O invatatoare acuzata ca-si bate elevii

Ultima actualizare: 28-04-2012 16:58

Un razboi la scara mica tulbura viata unei comune din Dambovita. Intr-una din tabere, o invatatoare, de cealalta parte, mai multi parinti care o acuza ca le injura si le bate copiii.


La scoala din Rancaciov fac greva elevii din clasa a 3-a si parintii lor deopotriva. De frica lectiilor predate cu palma, nuiaua ori matura, 18 dintre cei 22 de elevi ai clasei nu mai vin la scoala de doua saptamani. Cei mici s-ar fi plans acasa ca mai bine se lasa de carte, decat sa mai dea ochii cu doamna invatatoare.

De cealalta parte, invatatoarea a depus o plangere la politie impotriva directorului care, spune ea, o persecuta si parintilor care s-au dat de partea lui. Nici directorul nu s-a lasat si a scris si el o reclamatie. Nu mai rezista cu asa o colega, a marturisit, si il bate gandul sa demisioneze.

Invatatoarea acuzata are 38 de ani si este la catedra de 16 ani. In Rancaciov e doar de la inceputul acestui an scolar. Si tot de-atunci a intrat in razboi cu toata lumea.

Deocamdata ancheta n-a ajuns la vreo concluzie. De caz se ocupa si politia si Inspectoratul Scolar. Daca va fi gasita vinovata, invatatoarea risca sa fie concediata din motive disciplinare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO