Centru medical pentru oamenii strazii, deschis in Bucuresti!


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 04:00
Data publicarii: Sambata 16 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Sarmanii strazii din Capitala au un loc unde isi pot vedea in tihna de sanatate si primesc o masa calda. Pentru ei, Preafericitul Patriarh Daniel a sfintit sambata dimineata clinica medicala Sfantul Spiridon Vechi.

Poate sa vine oricine si in primul rand oamenii cu posibilitati materiale mai reduse, care vor beneficia de asistenta medicala de cea mai buna calitate si de loc neglijabil de asistenta spirituala.
Profesor doctor Irinel Popescu, presedinte CNAS
Clinica medicala Sfantul Spiridon Vechi are 14 cabinete medicale, sase laboratoare si o farmacie. Centrul a adunat o echipa de profesori universitari si medici de renume, care sa aiba grija de sanatatea celor cu venituri modeste.

Clinica are 15 sectii de specialitate, cum ar fi pediatrie, medicina interna, cardiologie sau chirurgie generala.

Un avantaj al centrului medical Sfantul Spiridon Vechi este contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti. Toti pacientii au gratuitate, iar medicii ii pot ingriji si pe cei care nu au asigurari medicale.

Curand, centrul va hrani zilnic aproximativ 100 de copii sarmani. Proiectul a fost dus la capat prin donatii si sponsorizari de aproximativ cinci milioane de euro.

Anul trecut retetele romanilor au costat CNAS peste un miliard de euro!
Retete noi pentru medicamentele compensate cu 90%
Spitalele risca sa ramana doar cu bani pentru salarii!
VIDEO PROTVPLUS.RO