Ce se poarta in viata de apoi. Sicriu cu ruleta si masa de blackjack. VIDEO


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 07:39
Data publicarii: Joi 19 Mai 2011 17:43
Categorie: Stiri Sociale

Sicriu cu masa de black-jack si ruleta incluse, racitor incorporat si dric electric pentru ultimul drum. Este oferta furnizorilor de servicii funerare, reuniti astazi in interes de afaceri la un targ de profil.


Pe cat de cinic pare domeniul, este totusi unul prosper. Romania se inscrie in tendinta globala de imbatranire a populatiei. In prima jumatate din 2010, au plecat dintre noi de doua ori mai multi fata de acceasi perioada din 2009.

Viorel conduce un salon funerar si recunoaste ca in meseria sa se actioneaza cu ochii inchisi. Nu ai feedback de la clienti. Si probabil nici nu-si doreste. Oricum, tanarul ofera astazi produse avangardiste. Sicriul Grand Casino, cu masa de blackjack si ruleta. Poate insoti pe oricine spre cele vesnice, in schimbul a 2.000 de euro. Gusturile nu se discuta. Au cautare si cosciugele bio, facute de paie, la numai 200 de lei. Si cele din lemn de stejar, in stil american, cu capac frigorific, la 9.000 de euro. Apoi gasim manere si crucifix suflate in aur, ceea ce e o noutate pentru piata romaneasca.

Si acest domeniu delicat se inscrie, mai nou, in curentul "eco". A aparut dricul electric, ce se incarca la o priza obisnuita de 220V timp de 8 ore, inainte de ultimul drum. Are apoi o autonomie de 60-70 km. Suficient, spun antreprenorii, cat sa-si ia toti ramas-bun.

Castigul depinde insa si de efortul depus de tot mai numerosii furnizori de servicii. Domnul Bogdan Vaduva din Brasov a spus ca numele sau e predestinat. A deschis un oficiu funebru pe care l-a dotat cu echipamente luate pe bani europeni: 50.000 de euro.

Exista si o trusa ce costa in jur de 1.000 de euro, care este folosita pentru a cosmetiza persoana decedata si contine tot felul de farduri, rujuri, in functie de tenul persoanei.

Pentru cei a caror confesiune permite incinerarea, exista mai nou inca o varianta finala. Cenusa lor poate fi transformata in... diamante. Procedeul costa insa minimum 3.000 de euro pentru un diamant de un sfert de karat. Se poate apoi atasa unui pachet format din urna, poza pirogravata, bust din bronz, candele, jerbe si un registru luxos de condoleante.

FOTO. Cruzime maxima in Ilfov. Zeci de caini, otraviti la marginea padurii

Fiecare roman va avea avatarul sau. Vezi planurile SF ale statului


 

Cu modele topless! Asa se promoveaza mai nou sicriele
Inmormantarea eco: fara imbalsamare, sicrie, haine sau gropi de 2 metri
Ai auzit de ceva mai macabru decat asta? Expozitia
VIDEO PROTVPLUS.RO