Câțiva oameni din Focșani s-au trezit cu pereții caselor crăpați: ”Asta e România noastră"

24-12-2019 08:17

S-au bucurat că strada lor va fi reabilitată, dar s-au trezit cu pereții caselor crăpați. 

Este coșmarul trăit de mai mulți oameni din Focșani, care spun că locuințele au avut de suferit din cauza utilajelor grele pe care le folosesc muncitorii pentru a repara șoseaua

Autoritățile locale au promis despăgubiri în acest caz.

Un zgomot infernal răsună de două săptămâni pe strada din Focșani aflată în reabilitate. Dar nu este singura nemulțumire a oamenilor care locuiesc acolo. Mai toți spun că, din cauza vibrațiilor produse de utilajele grele folosite de muncitori, în pereții caselor au apărut crăpături.

Localnic: "Ca un cutremur de 4,5 grade, deci pur și simplu te zgâlțâie din pat, întâi o înfundătură așa, când pornește motorul acela la utilaj, și după aceea începe și durează cam un minut, un minut jumate și când se plimbă cu utilajele acelea, într-una .... bum bum bum."

Disperați, proprietarii au pierdut numărul fisurilor, care s-au înmulțit de la o zi la alta.

George Dobre, propietar casă: "Trepida casa ca la cutremur. S-au dus crăpături mai mai multe, nu e normal, dar asta e România noastră."

Problema a ajuns și la urechile autorităților locale.

Marius Iorga, viceprimar Focșani: "Vom face o expertiză, asta este clar și dacă expertiza va dovedi faptul că din cauza constructorului casele au avut de suferit, atunci vom lua măsurile care se impun."

Evaluarea pagubelor va fi făcută după finalizarea lucrărilor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO