Capitala e ciuruita: 7 din 10 strazi au gropi. Celelalte orase sunt la fel

Dată publicare: 12-02-2011 18:45
Dată actualizare: 10-10-2012 07:47


La primele raze de soare, gropile au rasarit pe strazi. Tragem linie dupa o iarna grea iar daca suntem soferi plangem in pumni.

Un raport al primariei capitalei arata ca 70% dintre strazile Bucurestiului au cel putin o groapa.

Dealtfel aceeasi situatie o regasim si in marile orase ale tarii, unde astfaltarea se face in fiecare an de mantuiala. Asadar inevitabil la topirea zapezii apar adevarate cratere.

In zona Garii de Nord din capitala aproape toata strazile au astfaltul ciuruit. Sunt atat de multe cratere, incat soferii nu mai stiu pe unde sa treaca, mai ales daca au un autoturism cu garda mica la sol.

La fel se-ntampla si in zona Tineretului, unde an de an se peticesc in zadar aceleasi gauri. Nu trece mult si ele infloresc din nou, asa cum am putut observa, in intersectia cu Bulevardul Gheorghe Sincai.

Ce fac responsabilii in timp ce soferii isi strica masinile. Asteapta sa vina primavara.

La fel de suparati sunt si soferii din tara. Craterele din Craiova de pilda reprezinta o provocare pentru toti, indiferent de indemanare. Aceasta strada a fost carpita de cateva ori, dar asfaltul se macina la prima ploaie. Singura solutie este o ruta ocolitoare, spun oamenii, care se vad nevoiti sa mearga mai mult, decat sa-si rupa masinile. 


VIDEO PROTVPLUS.RO