Barbatul care si-a infectat mortal sotia cu HIV a mai facut alte 3 victime

18-10-2010 00:00


Individul din Botosani acuzat ca si-a infectat mortal sotia cu virusul HIV este banuit de anchetatori c-ar fi imbolnavit intentionat inca 2 femei si un barbat.

In fata procurorilor au ajuns si medicii de familie si angajatii unor laboratoare de analize, dupa ce in vara femeia de 41 de ani si sotul ei au ajuns la starea civila cu acte din care reiesea ca sunt sanatosi.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Botosani ii cerceteaza pentru fals in acte publice si uz de fals pe medicii de familie si angajatii de la doua laboratoare medicale din oras.

Sunt banuiti ca le-ar fi eliberat celor doi acte care demonstrau ca cei doi erau sanatosi, fara sa le fi facut analizele.

Individul care si-a imbolnavit cu buna stiinta sotia, asistenta sociala, era in evidente ca bolnav de 10 ani, iar ea de la inceputul acestui an.

Surse din randul anchetatorilor, neconfirmate oficial, spun chiar ca barbatul arestat acum pentru omor ar mai fi infectat cu buna stiinta, inca trei persoane: doua femei si un detinut din penitenciarul Botosani. Toti sunt acum sub tratament.

 

Tags: crime, hiv, sida,

VIDEO PROTVPLUS.RO