Au salvat viata unui tanar pentru ca n-au respectat ordinul lui Cseke


Ultimul update: Luni 15 Octombrie 2012 06:28
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2011 06:14
Categorie: Stiri Sociale

Medicii de la spitalul din Titu trag un semnal de alarma ministerului sanatatii si refuza sa-si asume pierderea pacientilor. De patru zile ambulantele au primit ordin sa nu mai opreasca aici, ci sa duca pacientii tocmai la Targoviste.

Cseke despre pacienta din Baneasa si taxa pe fast food la "Dupa 20 de ani"

Duminica seara, medicul de pe ambulanta a refuzat sa-si asume acest risc si a salvat astfel viata unui tanar. Daniel locuieste la 20 de km de Titu si la aproape 60 de Targoviste. Tanarul este fotbalist la echipa din comuna sa. Aseara, in timpul meciului, i s-a facut dintr-o data rau.

IMAGINI SOCANTE! Sistemul sanitar e putred. Asa arata un pacient "ingrijit"

Tanarul a fost transportat cu o salvare la spitalul din Titu, desi, in urma cu cateva zile, medicii de la ambulanta au primit ordin sa duca pacientii direct la Targoviste. Doctorul care l-a preluat pe Daniel nu a tinut cont de asta, deoarece a considerat ca este prea riscant.

Mai multi pacienti au avut nevoie de medicii de la Titu - cativa cardiaci, dar si un tanar injunghiat in abdomen. Doctorii i-au ajutat pe toti. Spitalul din Titu a fost transformat in sectie externa a spitalului judetean Targoviste si, pentru cateva zile, ambulantelor le-a fost interzis sa mai opreasca la camera de garda a unitatii.

Banicioiu estimeaza ca in 2011 peste 65.000 de romani vor muri in spitale
Reorganizarea spitalelor - sursa de noi probleme in sistem?
Gaura din bugetul sistemului sanitar va fi la fel de mare si in 2011
VIDEO PROTVPLUS.RO