Romanul nu-si mai face singur curatenie. Angajeaza firma

Dată publicare: 22-12-2008 00:00
Dată actualizare: 26-10-2012 19:11


Exista o regula de aur in prag de sarbatori: casa trebuie sa fie luna, iar masa plina. Daca pentru cumparaturi oamenii alearga prin magazine pana in al 12-lea ceas, pentru curatenie multi nu mai vor sa-si piarda zile intregi.


Cheama o firma de profil si scapa de dureri de cap. In aceasta perioada, companiile lucreaza la foc automat. Cei care nu au bani sa-i plateasca pe profesionisti, scutura singuri covoarele si sterg geamurile. Daca au noroc, ii mai ajuta prietenii sau partenerii de viata.

In Bucuresti, profesionistii va curata casa in numai doua ore. Pentru acest serviciu platiti intre 3 si 5 lei pe metru patrat daca locuiti intr-o vila si 350 de lei daca aveti un apartament. Angajatele companiei stiu ce au de facut si lucreaza contra cronometru, ca sa curete cat mai multe locuinte. Promit ca la plecare nu vor lasa nici un fir de praf in urma.

La Targu Mures, patronii firmelor au povestit ca nu au angajati pentru cate solicitari au primit in aceasta perioada. Cel mai bine se castiga din curatenia in vilele noi, ridicate la marginea orasului, dar nu refuza nici apartamentele obisnuite.

La Ploiesti, in schimb, oamenii apeleaza mai mult la familie si mai putin la specialisti. Costul curateniei de sarbatori se reduce astfel cu 80 de procente, dar intreaga operatiune poate sa dureze si cateva zile. Dau banii numai pe solutiile de curatat.

Curatenia generala facuta pentru sarbatorile de iarna va dura pana in primavara. Atunci casa trebuie "lustruita" din nou, ca sa arate perfect pentru Paste.


VIDEO PROTVPLUS.RO