150.000 de euro cere despagubire mama copilului ucis de asistenta maternala

Dată publicare: 08-10-2008 00:00
Dată actualizare: 01-10-2012 04:19


Suma este ceruta directiei protectiei copilului de catre mama baiatului de 4 ani din Bistrita torturat si ucis de asistenta maternala in grija caruia se afla.

Pe langa aceste daune morale femeie solicita despagubiri materiale de 30.000 de lei de la cea care i-a chinuit fara mila copilul. Avocata din oficiu a femeii mama a declarat ca suma solicitata asistentei maternale reprezinta banii pe care i-a cheltuit cu inmormantarea si pomenile micutului.

In acelasi timp cere daune morale de 150.000 de euro celor cinci functionari ai Directiei pentru Protectia Copilului urmariti penal pentru neglijenta in serviciu.

Acesti bani mai spune avocata vor fi folositi pentru infiintarea unei fundatii pentru ocrotirea copiilor dati in plasament, care va purta numele baiatului Lucian.

Mama naturala a baietelului al carui trup a fost gasit plin de arsuri de tigara cu urechea si organul genital taiat se afla in continuare la puscarie unde este inchisa pentru furt. In acelasi timp asistenta maternala este si ea in arest pentru omor deosebit de grav.


VIDEO PROTVPLUS.RO