Un bărbat din Vrancea şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc

Dată publicare: 20-02-2020 16:22
Dată actualizare: 20-02-2020 16:24


politia

Un bărbat din localitatea vrânceană Tătăranu este audiat de poliţişti după ce şi-a agresat soţia, după care a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Femeia este internată în spital, transmite news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu, incidentul s-a produs miercuri seară, când între cei doi soţi ar fi izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a luat o sticlă cu benzină, a stropit-o pe femeie şi i-a dat foc.

Poliţiştii au fost anunţaţi despre acest caz joi dimineaţă, de către fiul femeii, care a mers la casa părinţilor şi şi-a găsit mama agonizând.

"În cursul acestei dimineţi, poliţiştii din comuna Tătăranu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara zilei de 19 februarie a.c., o femeie de 54 de ani, din localitatea Bordeasca, ar fi fost stropită cu benzină de căte soţ, care apoi i-ar fi dat foc. Femeia, care se află în stare stabilă de sănătate, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul se află în acest moment în custodia poliţiştilor, în vederea audierii şi a stabilirii cu exactitate a imprejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Lidia Braşoveanu.

Femeia a fost transportată, joi, la Spitalul Judeţean Focşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Alina Cosma, femeia de 54 de ani are arsuri pe circa 20 la sută din suprafaţa corpului, fiindu-iI afectate membrele, faţa şi gâtul. Ea este internată la Chirurgie Plastică, medicii luând în calcul transferul la un spital din Capitală, atunci când starea pacientei va permite acest lucru.

Sursa: Agerpres

Tags: vrancea, sot, sotie,


VIDEO PROTVPLUS.RO