Trei persoane au decedat într-un accident pe A1, în apropiere de Nădlac

Ultima actualizare: 15-01-2022 19:27

Scene cumplite sămbătă dimineață pe autostrada A1, în apropiere de vama Nădlac 2. Trei persoane au murit și alta a fost rănită, după ce mașina în care se aflau a intrat sub remorca unui TIR.

Șoferul avea 26 de ani, iar celelalte două victime sunt două tinere, de 22 și 29 de ani. Toți au murit pe loc. Al patrulea pasager din autoturism a fost transportat la spital cu răni grave. Circulaţia rutieră a fost restricţionată mai multe ore pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Deva-Nădlac.

Cei trei morți în acest cumplit eveniment erau din Brăila și Tulcea și mergeau la muncă în străinătate.

Aproape nici o bucată din mașina strivită sub nu a mai rămas întreagă. Martorii spun că autoturismul în care se aflau cei patru tineri rula cu viteză pe banda întâi a autostrăzii A1, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară. În față, mergea cu viteză redusă un TIR, al cărui șofer ar fi intenționat să părăsească autostrada și să intre pe banda de urgență.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 26 de ani, nu a observat la timp colosul de zeci de tone care încetinise și a intrat, cu toată viteza, sub remorcă. Impactul a fost devastator. Singurul supraviețuitor este un tânăr de 29 de ani, aflat pe bancheta din spate.

George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad:Ajunse la locul accidentului, forțele de intervenție au găsit patru victime din care trei încarcerate, din păcate decedate, o victimă ieșită din mașină căreia i s-a acordat prim ajutor medical."

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Județean Arad:A ajuns în unitatea de primiri urgențe cu politraumatisme la nivelul capului, al abdomenului și la mâna dreaptă. Este conștient și cooperant, iar medicii continuă investigațiile medicale."

Potrivit anchetatorilor, tragedia s-a produs pentru că șoferul avea viteză și este posibil să fi adormit la volan. Pe șosea nu sunt urme de frânare.

Cu câteva zile în urmă, în aceeași zonă, a avut loc un accident asemănător, urmat de un carambol în care au fost implicate 10 mașini.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO