Sase persoane au fost gasite cu mainile amputate in Guadalajara. Ce aveau pictat pe fete

18-10-2016 09:33

mexic

Cinci barbati si o femeie au fost gasiti luni cu mainile amputate si cu urme de tortura pe corp la periferia orasului Guadalajara, al doilea ca marime din Mexic, au anuntat luni autoritatile regionale, potrivit AFP.

Victimele au fost agresate de membri ai unei bande criminale, cu presupuse legaturi cu traficul de droguri, care le-au pictat pe fete 'Sunt un hot' si 'Sunt o hoata', relateaza Agerpres.

"Starea lor de sanatate este proasta, li s-au taiat mainile (...), lasandu-i cu cioturile de brate acoperite" cu banda sau cu plastic, a declarat presei Roberto Larios, seful politiei municipale din Tlaquepaque, in statul Jalisco, unde a avut loc agresiunea.

Conform autoritatilor, fapta ar putea avea legatura cu revanzarea de droguri. Doi dintre barbatii amputati au antecedente judiciare, au precizat anchetatorii.

In afara celor sase victime, cu varste cuprinse intre 25 si 44 de ani, autoritatile au descoperit in apropiere cadavrul unui barbat, care nu avea mainile amputate, dar care probabil a fost omorat in bataie.

Nicio persoana nu a fost arestata, a precizat un reprezentant al procuraturii generale, adaugand ca este in desfasurare o ancheta, potrivit Reuters.

Violentele din statul Jalisco, pe coasta Pacificului, s-au inmultit in ultimii ani din cauza prezentei cartelului Nueva Generacion, considerat a fi unul dintre cele mai puternice din Mexic.
 

Sursa: AFP


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26