Sase persoane au fost gasite cu mainile amputate in Guadalajara. Ce aveau pictat pe fete

18-10-2016 09:33


mexic

Cinci barbati si o femeie au fost gasiti luni cu mainile amputate si cu urme de tortura pe corp la periferia orasului Guadalajara, al doilea ca marime din Mexic, au anuntat luni autoritatile regionale, potrivit AFP.

Victimele au fost agresate de membri ai unei bande criminale, cu presupuse legaturi cu traficul de droguri, care le-au pictat pe fete 'Sunt un hot' si 'Sunt o hoata', relateaza Agerpres.

"Starea lor de sanatate este proasta, li s-au taiat mainile (...), lasandu-i cu cioturile de brate acoperite" cu banda sau cu plastic, a declarat presei Roberto Larios, seful politiei municipale din Tlaquepaque, in statul Jalisco, unde a avut loc agresiunea.

Conform autoritatilor, fapta ar putea avea legatura cu revanzarea de droguri. Doi dintre barbatii amputati au antecedente judiciare, au precizat anchetatorii.

In afara celor sase victime, cu varste cuprinse intre 25 si 44 de ani, autoritatile au descoperit in apropiere cadavrul unui barbat, care nu avea mainile amputate, dar care probabil a fost omorat in bataie.

Nicio persoana nu a fost arestata, a precizat un reprezentant al procuraturii generale, adaugand ca este in desfasurare o ancheta, potrivit Reuters.

Violentele din statul Jalisco, pe coasta Pacificului, s-au inmultit in ultimii ani din cauza prezentei cartelului Nueva Generacion, considerat a fi unul dintre cele mai puternice din Mexic.
 

Sursa: AFP

VIDEO PROTVPLUS.RO