Incendiul de la un hotel din centrul Capitalei a lasat in urma trei victime. O tanara de 28 de ani este in stare grava

Ultima actualizare: 29-03-2017 07:18

Un incendiu izbucnit in subsolul unui hotel din inima Bucurestiului a ranit sambata noapte trei oameni.

Doua dintre victime s-au intoxicat cu fum, cealalta - o femeie de aproximativ 28 de ani - a fost transportata la spital cu arsuri grave, iar medicii se lupta sa o salveze.

Martor: "Am vazut fumul iesind din hotel si a iesit si prima victima. Din ce am vazut era arsa pe corp, dar si pe fata."

Pompier: "La momentul sosirii noastre ardea cu flacara deschisa. S-au deplasat cu trei mobile cu apa si spuma, o ambulanta de prim-ajutor, o descarcerare. La momentul sosirii noastre am gasit o victima de sex feminin care prezenta arsuri pe 60-70 % din corp."

In jurul orei 2 si 30 de minute, un apel catre 112 ii alerta pe pompieri ca un incendiu a izbucnit intr-un hotel aflat aproape de centrul Bucurestiului. Cum cladirea e amplasata intre blocuri, pericolul de extindere era urias, asa ca la fata locului au ajuns in scurt timp mai multe echipaje.

Pompier: "La momentul sosirii noastre, ardea cu flacara deschisa, cu propagari dense si masive de fum. Am gasit o victima de sex feminin care prezenta arsuri pe 60-70 % din corp. Si au mai fost 2 persoane, una de sex feminin una de sex masculin, intoxicate usor cu fum."

Tanara a fost preluata de un echipaj medical si dusa de urgenta la spitalul Floreasca. Medicii au internat-o imediat la sectia de arsi. Din pacate, starea ei este foarte grava. Pacienta e intubata si respira cu ajutorul aparatelor. Cat despre celelalte persoane aflate in hotel, unii martori spun ca i-au vazut pe unii dintre ei sarind de la etaj. Informatia nu a fost confirmata si de pompieri.

Ceilalti raniti au primit ingrijiri la fata locului si nu au dorit sa fie transportati la spital. Pe langa ancheta pompierilor si politistii au deschis un doar de cercetare penala pentru distrugere si vatamare corporala din culpa. Acestia ii vor chema la audieri pe toti cei care erau cazati in acel moment in hotel, dar si pe proprietar, tinand cont ca tanara internata in spital nu poate sa le spuna ce s-a intamplat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO