Descoperirea unei familii în cutia primită de la o vecină. Emana un miros neplăcut

04-10-2019 13:51


politie spania

Caz macabru în regiunea Cantabria din Spania. Un bărbat a primit din partea vecinei sale o cutie care conținea capul soțului ei. Cazul a ajuns în atenția autorităților alertate de familia care a primit “cadoul” macabru.

Femeia le-a spus vecinilor că în cutie s-ar afla jucării pentru adulți și că își dorește să scape de ele în cazul unei posibile percheziții efectuate de Garda Civilă în legătură cu dispariția soțului său, un bărbat de 67 de ani, încă din luna feburarie 2019, scrie El Pais. 

Familia a făcut descoperirea macabră deschizând cutia din cauza mirosului neplăcut pe care-l emana. În interior se afla capul unui bărbat, într-o stare avansată de putrefacție. Cea care a deschis cutia a suferit și un atac de panică, alertând imedit poliția.

Soția victimei a fost arestată fiind acuzată de crimă. Testele ADN au confimat că rămășițele aparțin partenerului ei dat dispărut încă din luna februarie.

“Aveam speranțe că se va întoarce, dar după o perioadă atât de lungă, fără niciun semn din partea lui, am crezut că s-a sinucis, aruncându-se în mare”, a declarat o rudă a bărbatului.

“Prima dată, soția sa ne-a spus că a plecat în vacanță. Apoi, când l-am sunat și nu a răspuns, tot ea ne-a spus că i s-a stricat telefonul după ce a căzut în apă și ne-a dat un alt număr de telefon de la care primeam mesaje, dar nu am crezut nicio clipă că ar fi el cel care ne scrie”.

Cazul nu a atras, inițial, atenția autorităților deoarece soția victimei a declarat în fața instanței că bărbatul a părăsit-o și că a plecat și cu economiile în valoare de 12.000 de euro.

Sursa: El Pais

VIDEO PROTVPLUS.RO