Bătrână din Vaslui, batjocorită de 2 ori într-o zi de un vecin. Omul s-a dus acasă, a băut ceva şi a revenit

Dată publicare: 23-04-2021 17:23
Dată actualizare: 23-04-2021 17:43


Prin clipe de coşmar a trecut o femeie de 72 de ani din judeţul Vaslui, care a fost violată într-o râpă de un bărbat în vârstă de 36 ani.

Individul a lăsat-o apoi în stare de inconştienţă, dar după câteva ore, s-a întors şi a batjocorit-o din nou. Nişte vecini au salvat-o pe femeie şi au anunţat poliţia, iar suspectul a fost reținut.


Femeia se îndrepta către casă, când un localnic i-a ieşit în cale şi, ziua în amiaza mare, târât-o cu forţa într-o râpă, a lovit-o şi a batjocorit-o. Mai târziu, a agresat-o din nou pe femeia lipsită de apărare. Nişte localnici treceau pe acolo şi au văzut scena de groază. L-au oprit pe individ şi au chemat poliția.

Vecină: „A luat-o şi a dat-o în râpă, în faţa fostei mele case. Şi-a bătut joc de ea. A fost la cineva, a băut nişte vin şi s-a întors şi iar a luat-o şi şi-a bătut iar joc de ea. El s-a însurat, şi-a luat o femeie. Nu ne-am gândit la asta.”

Un echipaj medical a dus o la spital pe bătrână. Aici, victima a povestit calvarul prin care a trecut.

„M-am întâlnit cu el, eu mergeam liniştită pe drum, a venit în faţa mea şi m-a tras în râpă. Am încercat să lupt cu el, dar nu am reuşit” a povestit victima.


Vecină: „E femeie bătrână, cum să se dea la ea, e bătrână ca mama lui, doamne, ferească Dumnezeu, nu se poate aşa ceva”

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.


VIDEO PROTVPLUS.RO