Cea mai subtire tastatura din lume a fost lansata. E perfecta pentru smartphone-uri sau tablete


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 16:58
Categorie: Smart Nation
tastatura subtire - 3

Mai in gluma, mai in serios, tastatura lansata de CSR este atat de subtire, incat daca sunteti neatenti va puteti taia in ea.

Compania CSR din Cambridge, care se afla la baza unor produse din spatele castilor Beats sau a gadgetului Nike Running, a lansat cea mai subtire tastatura vazuta vreodata, cu o grosime de jumatate de milimetru.

Aveti idei din lumea stiintei, IT sau a gaming-ului? Le puteti inscrie in campania Smart Nation, iar cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Practic, tastatura seamana cu o coala de hartie pe care sunt desenate butoane si functii identice cu cele ale unei tastaturi clasice, ce se conecteaza wireless cu tableta sau smartphone-ul utilizatorului.

tastatura subtire

Paul Williamson de la CSR a declarat ca momentan produsul este "un prototip si o scurta idee a directiei in viitorul apropiat, decat ceva ce oamenii chiar vor cumpara in acest an."

Iar comercializarea nu este momentan in discutie, pentru ca tastatura va fi lansata oficial pentru publicul larg in aproximativ 12 luni.

tastatura subtire

"Vom putea vedea in viitorul apropiat ceva similar de toate dimensiunile si formele, de la ceva la fel de mic ca un iPad Mini sau la fel de mare ca un desktop PC, poate chiar curbat si in orice culoare.", a mai spus Paul Williamson.

Dezvoltata in parteneriat cu Conductive Inkjet Technology, interfata acestui produs poate fi customizata in functie de preferintele utilizatorului.

tastatura subtire

Astfel, tastatura poate aparea in mai multe limbi, pentru cei care folosesc alfabetul chiliric, spre exemplu, sau poate fi lansata cu butoane speciale pentru editare video.

Intra in lumea celor mai spectaculoase inventii pe SmartNation.ro.

tastatura subtire
FULLSCREEN
Cea mai subtire tastatura din lume a fost lansata. E perfecta pentru smartphone-uri sau tablete
  • /

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO