VIDEO. Ciolacu s-a enervat pe Șoșoacă în Parlament: ”Am dreptul în primul rând la viaţă!”

Ultima actualizare: 06-12-2021 16:24

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a arătat deranjat, luni, de atitudinea senatoareai indepedente Diana Șoșoacă, chiar în mijlocul ședinței solemne a Parlamentului, dedicată aniversării Constituției.

Ciolacu i-a atras atenția lui Șoșoacă, public, chiar de la microfonul plenului celor două Camere, că trebuie să poarte mască împotriva Covid-19.

Liderul PSD a subliniat faptul că, deși el nu este de acord cu vaccinarea obligatorie a populației împotriva Covid-19, susține măsura care obligă populația la purtarea măștii de protecție.

”Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, în deschiderea discursului susţinut la ședinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României.

Apoi, preşedintele Camerei Deputaţilor a continuat: ”Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”.

Imediat după acest discurs, Diana Șoșoacă a pus la cale un moment bizar în Parlament, punîndu-și o botniță, în semn de protest față de masca anti Covide-19. 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO