Victor Ponta și parlamentarii PRO România nu au semnat moțiunea: "Nu am văzut textul"


Ultimul update: Miercuri 04 Septembrie 2019 15:15
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2019 15:00
Categorie: Stiri Politice
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, miercuri, că parlamentarii PRO România nu au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru că nu au primit niciun text.

„Nu o să fac ceva ce nu văd, nu am nicio hârtie în față. Înseamnă că e pe drum. La noi nu a ajuns. Nu am văzut textul. Primul lucru, vrem să vedem dacă toată lumea joacă corect.

De exemplu, eu sunt convins că Traian Băsescu are un blat cu Viorica Dăncilă. Cum a reușit la Senat, să vedem dacă îi lasă pe deputați la Cameră să semneze, să voteze moțiunea. Probabil nu îi lasă”, a declarat liderul PRO România în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul aceluiași eveniment, Ponta a reiterat că-l va sprijini pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale/ 

"Vom face un tip de sprijin logistic de care un candidat independent are nevoie, fără să-l luăm cu forţa pe domnul Diaconu, cu speranţa că este un candidat care, aşa cum arată şi primele sondaje, va intra în turul al doilea. 

Probabil că mulţi votanţi USR îl vor vota pe Iohannis, Dan Barna este totuşi un om tânăr care mai trebuie să mai înveţe. Poate va fi un contracandidat puternic pentru mine în 2024.

În partea cealaltă, mulţi alegători de stânga îl vor vota pe domnul Diaconu pentru că reprezintă ceea ce aşteaptă ei de la un preşedinte".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO